Јужна Кореја со предлог за намалување на тензиите на границата со Северна Кореја - А1он
Почетна Свет Јужна Кореја со предлог за намалување на тензиите на границата со Северна Кореја
Свет

Јужна Кореја со предлог за намалување на тензиите на границата со Северна Кореја

17/07/2017 - 08:47 26 прегледи
Јужна Кореја со предлог за намалување на тензиите на границата со Северна Кореја