Полни контејнери и расфрлано ѓубре во Охрид во екот на туристичката сезона - А1он
Почетна Македонија Полни контејнери и расфрлано ѓубре во Охрид во екот на туристичката сезона
Македонија

Полни контејнери и расфрлано ѓубре во Охрид во екот на туристичката сезона

16/07/2017 - 14:01 459 прегледи
Полни контејнери и расфрлано ѓубре во Охрид во екот на туристичката сезона