Жена од село Сараќино погодена од залутан куршум додека работела во дворот - А1он
Почетна Македонија Жена од село Сараќино погодена од залутан куршум додека работела во дворот
Македонија

Жена од село Сараќино погодена од залутан куршум додека работела во дворот

16/07/2017 - 12:18 463 прегледи
Жена од село Сараќино погодена од залутан куршум додека работела во дворот