Општина Битола ќе кофинансира проект за реставрација на Офицерски дом - А1он
Почетна Култура Општина Битола ќе кофинансира проект за реставрација на Офицерски дом
Култура

Општина Битола ќе кофинансира проект за реставрација на Офицерски дом

14/07/2017 - 13:22 61 прегледи
Општина Битола ќе кофинансира проект за реставрација на Офицерски дом