Заев на Самитот на шефови на држави во Трст: Македонија ќе придонесе кон регионален и европски развој - А1он
Почетна Македонија Заев на Самитот на шефови на држави во Трст: Македонија ќе придонесе кон регионален и европски развој
Македонија

Заев на Самитот на шефови на држави во Трст: Македонија ќе придонесе кон регионален и европски развој

12/07/2017 - 20:29 656 прегледи
Заев на Самитот на шефови на држави во Трст: Македонија ќе придонесе кон регионален и европски развој