Со изотопски методи ќе се утврдува составот и староста на водата во Охридското Езеро - А1он
Почетна Македонија Со изотопски методи ќе се утврдува составот и староста на водата во Охридското Езеро
Македонија

Со изотопски методи ќе се утврдува составот и староста на водата во Охридското Езеро

10/07/2017 - 16:24 107 прегледи
Со изотопски методи ќе се утврдува составот и староста на водата во Охридското Езеро