Косовската ЦИК ги соопшти конечните резултати од парламентарните избори - А1он
Почетна Вести Косовската ЦИК ги соопшти конечните резултати од парламентарните избори
Вести

Косовската ЦИК ги соопшти конечните резултати од парламентарните избори

09/07/2017 - 08:35 605 прегледи
Косовската ЦИК ги соопшти конечните резултати од парламентарните избори