(ВИДЕО) Манојловски: И хомосексуалците се луѓе, заслужуваат еднакви права - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Манојловски: И хомосексуалците се луѓе, заслужуваат еднакви права
Македонија

(ВИДЕО) Манојловски: И хомосексуалците се луѓе, заслужуваат еднакви права

04/07/2017 - 15:44 853 прегледи
(ВИДЕО) Манојловски: И хомосексуалците се луѓе, заслужуваат еднакви права