Завршна конференција на проектот „Правата на домување кај Ромите за одржлив урбан развој“ - А1он
Почетна Македонија Завршна конференција на проектот „Правата на домување кај Ромите за одржлив урбан развој“
Македонија

Завршна конференција на проектот „Правата на домување кај Ромите за одржлив урбан развој“

30/06/2017 - 13:06 93 прегледи
Завршна конференција на проектот „Правата на домување кај Ромите за одржлив урбан развој“