ВМРО-ДПМНЕ: СДС ветуваше дебата за секое поважно прашање, а укинуваат мерки без консултации - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: СДС ветуваше дебата за секое поважно прашање, а укинуваат мерки без консултации
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: СДС ветуваше дебата за секое поважно прашање, а укинуваат мерки без консултации

19/06/2017 - 17:46 131 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: СДС ветуваше дебата за секое поважно прашање, а укинуваат мерки без консултации