Русија: Авионите на коалицијата западно од Еуфрат ќе бидат цел на противвоздушна одбрана - А1он
Почетна Свет Русија: Авионите на коалицијата западно од Еуфрат ќе бидат цел на противвоздушна одбрана
Свет

Русија: Авионите на коалицијата западно од Еуфрат ќе бидат цел на противвоздушна одбрана

19/06/2017 - 17:00 1,197 прегледи
Русија: Авионите на коалицијата западно од Еуфрат ќе бидат цел на противвоздушна одбрана