Средба на Заев со претседателот на ДПА, Тачи: Конструктивна поддршка на реформските процеси - А1он
Почетна Македонија Средба на Заев со претседателот на ДПА, Тачи: Конструктивна поддршка на реформските процеси
Македонија

Средба на Заев со претседателот на ДПА, Тачи: Конструктивна поддршка на реформските процеси

19/06/2017 - 16:32 1,733 прегледи
Средба на Заев со претседателот на ДПА, Тачи: Конструктивна поддршка на реформските процеси