Заврши реконструкцијата на мостот кај кумановското село Долно Којнаре - А1он Advertisement
Почетна Македонија Заврши реконструкцијата на мостот кај кумановското село Долно Којнаре
Македонија

Заврши реконструкцијата на мостот кај кумановското село Долно Којнаре

19/06/2017 - 16:03 314 прегледи
Заврши реконструкцијата на мостот кај кумановското село Долно Којнаре