Духовната ризница на Марковиот манастир збогатена со нови мошти на светители - А1он
Почетна Македонија Духовната ризница на Марковиот манастир збогатена со нови мошти на светители
Македонија

Духовната ризница на Марковиот манастир збогатена со нови мошти на светители

19/06/2017 - 15:35 92 прегледи
Духовната ризница на Марковиот манастир збогатена со нови мошти на светители