Нов обид за промена на Законот за амнестија, затворениците бараат условно укинување на казните - А1он
Почетна Македонија Нов обид за промена на Законот за амнестија, затворениците бараат условно укинување на казните
Македонија

Нов обид за промена на Законот за амнестија, затворениците бараат условно укинување на казните

19/06/2017 - 15:02 3,802 прегледи
Нов обид за промена на Законот за амнестија, затворениците бараат условно укинување на казните