ВМРО-ДПМНЕ: Ги повикуваме професионалците во МВР, обвинителството и судот да не потклекнуваат на притисоците од СДС - А1он
Почетна Актуелно ВМРО-ДПМНЕ: Ги повикуваме професионалците во МВР, обвинителството и судот да не потклекнуваат на притисоците од СДС
Актуелно

ВМРО-ДПМНЕ: Ги повикуваме професионалците во МВР, обвинителството и судот да не потклекнуваат на притисоците од СДС

19/06/2017 - 14:55 3,965 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Ги повикуваме професионалците во МВР, обвинителството и судот да не потклекнуваат на притисоците од СДС