Србија: Отпадот од складиштето во Винча ќе биде претворен во електрична и топлинска енергија - А1он
Почетна Вести Србија: Отпадот од складиштето во Винча ќе биде претворен во електрична и топлинска енергија
Вести

Србија: Отпадот од складиштето во Винча ќе биде претворен во електрична и топлинска енергија

19/06/2017 - 14:17 72 прегледи
Србија: Отпадот од складиштето во Винча ќе биде претворен во електрична и топлинска енергија