Џафери-Питинџер: Реафирмирана поддршката на САД за членство на Македонија во НАТО - А1он
Почетна Македонија Џафери-Питинџер: Реафирмирана поддршката на САД за членство на Македонија во НАТО
Македонија

Џафери-Питинџер: Реафирмирана поддршката на САД за членство на Македонија во НАТО

19/06/2017 - 14:09 68 прегледи
Џафери-Питинџер: Реафирмирана поддршката на САД за членство на Македонија во НАТО