Со ИПА грант се реализираат инфраструктурни проекти во Кавадарци - А1он
Почетна Македонија Со ИПА грант се реализираат инфраструктурни проекти во Кавадарци
Македонија

Со ИПА грант се реализираат инфраструктурни проекти во Кавадарци

19/06/2017 - 13:43 48 прегледи
Со ИПА грант се реализираат инфраструктурни проекти во Кавадарци