Заев - Лисјен: Кина гледа голем партнер во новата Влада на Македонија и шанси за поголема економска соработка - А1он
Почетна Актуелно Заев – Лисјен: Кина гледа голем партнер во новата Влада на Македонија и шанси за поголема економска соработка
Актуелно

Заев – Лисјен: Кина гледа голем партнер во новата Влада на Македонија и шанси за поголема економска соработка

19/06/2017 - 13:13 378 прегледи
Заев – Лисјен: Кина гледа голем партнер во новата Влада на Македонија и шанси за поголема економска соработка