„В џеб, ако нема каде друго!“ - акција за чистење на Градскиот парк во Скопје - А1он
Почетна Македонија „В џеб, ако нема каде друго!“ – акција за чистење на Градскиот парк во Скопје
Македонија

„В џеб, ако нема каде друго!“ – акција за чистење на Градскиот парк во Скопје

19/06/2017 - 13:39 33 прегледи
„В џеб, ако нема каде друго!“ – акција за чистење на Градскиот парк во Скопје