Шекеринска - Мултановски: Македонија и Полска имаат одлична одбранбена соработка - А1он
Почетна Македонија Шекеринска – Мултановски: Македонија и Полска имаат одлична одбранбена соработка
Македонија

Шекеринска – Мултановски: Македонија и Полска имаат одлична одбранбена соработка

19/06/2017 - 12:27 40 прегледи
Шекеринска – Мултановски: Македонија и Полска имаат одлична одбранбена соработка