Во Гостивар почна доставата на решенија за данок на имот - А1он
Почетна Македонија Во Гостивар почна доставата на решенија за данок на имот
Македонија

Во Гостивар почна доставата на решенија за данок на имот

19/06/2017 - 12:19 145 прегледи
Во Гостивар почна доставата на решенија за данок на имот