Владата ќе расправа за реформските приоритети и за ЕУ и НАТО интеграцијата - А1он
Почетна Македонија Владата ќе расправа за реформските приоритети и за ЕУ и НАТО интеграцијата
Македонија

Владата ќе расправа за реформските приоритети и за ЕУ и НАТО интеграцијата

19/06/2017 - 11:54 129 прегледи
Владата ќе расправа за реформските приоритети и за ЕУ и НАТО интеграцијата