Фејсбук воведува ГИФ анимации во коментарите - А1он
Почетна МагазинТехнологија Фејсбук воведува ГИФ анимации во коментарите
Технологија

Фејсбук воведува ГИФ анимации во коментарите

19/06/2017 - 11:14 54 прегледи
Фејсбук воведува ГИФ анимации во коментарите