„Ми се смени животот“ - Жерновски ги посети корисниците на „Центар се грижи за возрасните“ - А1он
Почетна Актуелно „Ми се смени животот“ – Жерновски ги посети корисниците на „Центар се грижи за возрасните“
Актуелно

„Ми се смени животот“ – Жерновски ги посети корисниците на „Центар се грижи за возрасните“

19/06/2017 - 11:02 634 прегледи
„Ми се смени животот“ – Жерновски ги посети корисниците на „Центар се грижи за возрасните“