Реконструкција на покривот на ОУ „Страшо Пинџур“ во Чешиново - А1он
Почетна Македонија Реконструкција на покривот на ОУ „Страшо Пинџур“ во Чешиново
Македонија

Реконструкција на покривот на ОУ „Страшо Пинџур“ во Чешиново

19/06/2017 - 11:10 26 прегледи
Реконструкција на покривот на ОУ „Страшо Пинџур“ во Чешиново