Први судири меѓу владините сили и арапско-курдската коалиција во Сирија - А1он
Почетна Свет Први судири меѓу владините сили и арапско-курдската коалиција во Сирија
Свет

Први судири меѓу владините сили и арапско-курдската коалиција во Сирија

19/06/2017 - 09:01 202 прегледи
Први судири меѓу владините сили и арапско-курдската коалиција во Сирија