Генерал на НАТО: Бомбардирањето на СРЈ во 1999 година слично на нападот врз Нагасаки - А1он
Почетна Вести Генерал на НАТО: Бомбардирањето на СРЈ во 1999 година слично на нападот врз Нагасаки
Вести

Генерал на НАТО: Бомбардирањето на СРЈ во 1999 година слично на нападот врз Нагасаки

18/06/2017 - 14:43 1,643 прегледи
Генерал на НАТО: Бомбардирањето на СРЈ во 1999 година слично на нападот врз Нагасаки