Димовски: Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата остануваат „независни пратеници“ - А1он
Почетна Македонија Димовски: Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата остануваат „независни пратеници“
Македонија

Димовски: Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата остануваат „независни пратеници“

14/06/2017 - 11:55 5,394 прегледи
Димовски: Пратениците од ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата остануваат „независни пратеници“