Северна Кореја: Смешни се тврдењата за наша замешаност во масовниот кибер напад - А1он Advertisement
Почетна Свет Северна Кореја: Смешни се тврдењата за наша замешаност во масовниот кибер напад
Свет

Северна Кореја: Смешни се тврдењата за наша замешаност во масовниот кибер напад

19/05/2017 - 20:42 55 прегледи
Северна Кореја: Смешни се тврдењата за наша замешаност во масовниот кибер напад