Асанж: Денешниот ден е важна победа како за мене, така и за системот на ОН - А1он Advertisement
Почетна Свет Асанж: Денешниот ден е важна победа како за мене, така и за системот на ОН
Свет

Асанж: Денешниот ден е важна победа како за мене, така и за системот на ОН

19/05/2017 - 20:03 113 прегледи
Асанж: Денешниот ден е важна победа како за мене, така и за системот на ОН