ФЗОМ: За детето П.Б. од Скопје кое настрадало од струен удар нема предмет за лекување во странство - А1он
Почетна Македонија ФЗОМ: За детето П.Б. од Скопје кое настрадало од струен удар нема предмет за лекување во странство
Македонија

ФЗОМ: За детето П.Б. од Скопје кое настрадало од струен удар нема предмет за лекување во странство

19/05/2017 - 18:47 1,531 прегледи
ФЗОМ: За детето П.Б. од Скопје кое настрадало од струен удар нема предмет за лекување во странство