Елисејска палата: Макрон не ги избира новинарите што го следат при посетите - А1он
Почетна Свет Елисејска палата: Макрон не ги избира новинарите што го следат при посетите
Свет

Елисејска палата: Макрон не ги избира новинарите што го следат при посетите

19/05/2017 - 17:55 34 прегледи
Елисејска палата: Макрон не ги избира новинарите што го следат при посетите