Новиот објект на Македонската филхармонија се отвора в недела со ексклузивен концерт - А1он
Почетна Култура Новиот објект на Македонската филхармонија се отвора в недела со ексклузивен концерт
Култура

Новиот објект на Македонската филхармонија се отвора в недела со ексклузивен концерт

19/05/2017 - 17:09 139 прегледи
Новиот објект на Македонската филхармонија се отвора в недела со ексклузивен концерт