(ВИДЕО) Пратеници на СДСМ на средба со матуранти и наставници: Екстерното тестирање да се укине уште годинава - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Пратеници на СДСМ на средба со матуранти и наставници: Екстерното тестирање да се укине уште годинава
Македонија

(ВИДЕО) Пратеници на СДСМ на средба со матуранти и наставници: Екстерното тестирање да се укине уште годинава

19/05/2017 - 16:24 699 прегледи
(ВИДЕО) Пратеници на СДСМ на средба со матуранти и наставници: Екстерното тестирање да се укине уште годинава