(ВИДЕО) Шилегов: Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Шилегов: Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар
Македонија

(ВИДЕО) Шилегов: Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар

19/05/2017 - 16:14 720 прегледи
(ВИДЕО) Шилегов: Владата со технички овластувања нема ингеренции да потпишува договори за изградба на нов Клинички центар