За обвинителката Бундалевска снимките од безбедносна камера не се доволен доказ за нападот врз новинарите на А1он - А1он
Почетна Македонија За обвинителката Бундалевска снимките од безбедносна камера не се доволен доказ за нападот врз новинарите на А1он
Македонија

За обвинителката Бундалевска снимките од безбедносна камера не се доволен доказ за нападот врз новинарите на А1он

19/05/2017 - 15:17 2,624 прегледи
За обвинителката Бундалевска снимките од безбедносна камера не се доволен доказ за нападот врз новинарите на А1он