(ВИДЕО) Шилегов: Важно е работењето на новата Влада да биде различно од разбојничкото однесување на ВМРО-ДПМНЕ - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Шилегов: Важно е работењето на новата Влада да биде различно од разбојничкото однесување на ВМРО-ДПМНЕ
Македонија

(ВИДЕО) Шилегов: Важно е работењето на новата Влада да биде различно од разбојничкото однесување на ВМРО-ДПМНЕ

19/05/2017 - 14:43 388 прегледи
(ВИДЕО) Шилегов: Важно е работењето на новата Влада да биде различно од разбојничкото однесување на ВМРО-ДПМНЕ