Обука за 40 лица во рамки на проектот на МАСИТ за „Преквалификација на кадри“ - А1он
Почетна Економија Обука за 40 лица во рамки на проектот на МАСИТ за „Преквалификација на кадри“
Економија

Обука за 40 лица во рамки на проектот на МАСИТ за „Преквалификација на кадри“

19/05/2017 - 12:28 88 прегледи
Обука за 40 лица во рамки на проектот на МАСИТ за „Преквалификација на кадри“