Грција очекува кинески инвестиции во висина од 40 милијарди долари - А1он
Почетна Економија Грција очекува кинески инвестиции во висина од 40 милијарди долари
Економија

Грција очекува кинески инвестиции во висина од 40 милијарди долари

19/05/2017 - 11:31 43 прегледи
Грција очекува кинески инвестиции во висина од 40 милијарди долари