Во Битола меѓународен научен симпозиум „Врските меѓу Македонија и Србија низ вековите и денес“ - А1он
Почетна Култура Во Битола меѓународен научен симпозиум „Врските меѓу Македонија и Србија низ вековите и денес“
Култура

Во Битола меѓународен научен симпозиум „Врските меѓу Македонија и Србија низ вековите и денес“

19/05/2017 - 11:14 68 прегледи
Во Битола меѓународен научен симпозиум „Врските меѓу Македонија и Србија низ вековите и денес“