ЕУ ќе ги следи на изборите во Косово со 100 набљудувачи - А1он
Почетна Вести ЕУ ќе ги следи на изборите во Косово со 100 набљудувачи
Вести

ЕУ ќе ги следи на изборите во Косово со 100 набљудувачи

18/05/2017 - 20:53 41 прегледи
ЕУ ќе ги следи на изборите во Косово со 100 набљудувачи