Активистка на Самоопределување ја нападна косовската амбасадорка во САД - А1он
Почетна Вести Активистка на Самоопределување ја нападна косовската амбасадорка во САД
Вести

Активистка на Самоопределување ја нападна косовската амбасадорка во САД

18/05/2017 - 17:50 229 прегледи
Активистка на Самоопределување ја нападна косовската амбасадорка во САД