Макпетрол АД Скопје продолжува да инвестира во сопствени и нови капацитети, отворена 126. бензинска станица - А1он
Почетна Актуелно Макпетрол АД Скопје продолжува да инвестира во сопствени и нови капацитети, отворена 126. бензинска станица
Актуелно

Макпетрол АД Скопје продолжува да инвестира во сопствени и нови капацитети, отворена 126. бензинска станица

18/05/2017 - 16:25 366 прегледи
Макпетрол АД Скопје продолжува да инвестира во сопствени и нови капацитети, отворена 126. бензинска станица