(ВИДЕО) Андоновски: За 5 месеци на Гинекологија починале 61 новородено бебе - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Андоновски: За 5 месеци на Гинекологија починале 61 новородено бебе
Видео

(ВИДЕО) Андоновски: За 5 месеци на Гинекологија починале 61 новородено бебе

18/05/2017 - 12:37 10,916 прегледи
(ВИДЕО) Андоновски: За 5 месеци на Гинекологија починале 61 новородено бебе