Промоција на книгата „Рециклирање на ѕидовите-аспекти од пенолошката теорија и пракса“ - А1он
Почетна Култура Промоција на книгата „Рециклирање на ѕидовите-аспекти од пенолошката теорија и пракса“
Култура

Промоција на книгата „Рециклирање на ѕидовите-аспекти од пенолошката теорија и пракса“

18/05/2017 - 08:39 36 прегледи
Промоција на книгата „Рециклирање на ѕидовите-аспекти од пенолошката теорија и пракса“