(ВИДЕО) Стериовска од „Шарена револуција“: Очекуваме да владеат принципи, а не луѓе во Македонија - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Стериовска од „Шарена револуција“: Очекуваме да владеат принципи, а не луѓе во Македонија
Видео

(ВИДЕО) Стериовска од „Шарена револуција“: Очекуваме да владеат принципи, а не луѓе во Македонија

17/05/2017 - 21:17 5,780 прегледи
(ВИДЕО) Стериовска од „Шарена револуција“: Очекуваме да владеат принципи, а не луѓе во Македонија