ВИДЕО: Дубаи гради уште два вештачки острова до крајот на 2020 година - А1он
Почетна МагазинПатувања ВИДЕО: Дубаи гради уште два вештачки острова до крајот на 2020 година
Патувања

ВИДЕО: Дубаи гради уште два вештачки острова до крајот на 2020 година

17/05/2017 - 15:25 484 прегледи
ВИДЕО: Дубаи гради уште два вештачки острова до крајот на 2020 година