Романец во мисија за освојување на 14-те врвови повисоки од 8.000 метри - А1он
Почетна МагазинПатувања Романец во мисија за освојување на 14-те врвови повисоки од 8.000 метри
Патувања

Романец во мисија за освојување на 14-те врвови повисоки од 8.000 метри

17/05/2017 - 08:58 84 прегледи
Романец во мисија за освојување на 14-те врвови повисоки од 8.000 метри